Промоции

SKF смазки

05.12.2013 г.

Неправилното смазване е причина за около 35% от всички повреди на лагерите и лагерните възли. Лошото мазане може да се дължи както на неправилно количество, така и на неправилно подбрана смазка. Подобряването на смазването може да увеличи продуктивността на Вашето оборудване, да намали непланираните престои и преждевременните повреди на лагерните възли. Ето защо SKF придава особено важно значение на правилното смазване. Специалистите от SKF са разработили над 15 вида специализирани греси за различните приложения, широка гама ръчни и автоматични уреди за смазване, както и системи за централно мазане, които се конфигурират според спецификата на оборудването. Предлагат се и програми за подбор на правилната грес и изчисляване на коректните количества и периоди за догресиране.

Като оторизиран дистрибутор на SKF, Технотрейд – Ко ЕООД Ви предлага да се докоснете до ненадминатото качество на SKF, възползвайки се от едно от предложенията:


1. При закупуване на 12 броя грес, в разфасовка от 400ml от номенклатурата на SKF, получавате подарък - уред за ръчно гресиране (такаламит) 1077600.

2. При закупуване на такаламит 1077600, получавате подарък - една опаковка грес 400 мл.


Предложението е валидно до 28.02.2014!


Информация за продуктите от предложението можете да намерите тук.

При възникване на въпроси, относно проблеми със смазването, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Повече информация за останалите продукти за смазване можете да получите от нас или като посетите www.skf.bg