Технотрейд Новини

SKF UC Range
Уважаеми клиенти и партньори,
Представяме Ви най-новата конструкция лагерни комплекти от SKF -  UCbearingunits, разработена, за да се отговори на изискванията на индустрията за подобрена защита срещу проникване на замърсители, по-добър баланс на вала и силите на закрепване.
Тези лагери предлагат оптимална защита срещу замърсители, както и по-добра устойчивост при измиване. Системата за заключване под ъгъл 120 ° подобрява баланса на вала и устойчивостта на вибрации.Параметри:
• Взаимозаменяеми с корпусите по стандарта JIS
• Пълна гама асортимент
• По-кратки срокове с локални складови наличности
• Ъгъл на разположение на стопорните болтове за закрепване 120°(вместо 62о) - това осигурява по-добър баланс при висока скорост и по-малка деформация при затягане, водещи и до по-ниски нива на вибрации
• Здрава конструкция, която намалява проникване на замърсители
• Повишена устойчивост на измиване
Основни приложения
• Конвейери за обработка и транспорт на материали
• Машини за селското стопанство
• Машини за храни и напитки
• Опаковъчно оборудване
• Фитнес оборудване
• Въздушни клапи за вентилационни тръби
Уплътнителната система се състои от интегрирано вътрешно уплътнение и външна метална шайба с чистач,  монтирана  върху вътрешния пръстен.Тази конструкция създава една допълнителна бариера, действаща като щит срещу по-едрите замърсители и заедно с уплътнението, подобрява защитата срещу проникване на прахови частици.
Сравнителни тестове показват висока устойчивост на замърсители и измиване - SKF се представят по-добре от конкурентите.UCлагерните комплекти  са запълнени с висококачествена литиево-калциева грес с температурен диапазон -30о до +120оС.
На разположение сме за въпроси, свързани с Вашето ротационно оборудване!

„Технотрейд-Ко“ ООД подписа договор по Оперативна програма Иновации и конкурентоспособност
02.09.2021 г.
    

„Технотрейд-Ко“ ООД подписа договор BG16RFOP002-2.089-2978-C01 по проект „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“
 
Кратко описание на проекта – преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19

Главна цел: Осигуряване на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500000лв. за 2019г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19.
  
Обща стойност: 50000 лв., от които 50000лв. европейско и 0лв. национално съфинансиране.
 
„Технотрейд-Ко“ ООД подписа договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ от Европейския фонд за регионално развитие
08.07.2020 г.

                        
 
 
 
 
„Технотрейд-Ко“ ООД подписа договор BG16RFOP002-2.073-2337-C01/06.07.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ от Европейския фонд за регионално развитие чрез ОП „Иновации и конкурентоспособност“ попроект „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“
 
Кратко описание на проекта – преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19

Главна цел: Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19.
  
Обща стойност: 10000 лв., от които 8500 лв. европейско и  1500 лв. национално съфинансиране.
 
Безплатна демонстрация на методи и инструменти за монтаж, демонтаж и диагностика на търкалящи лагери
19.09.2019 г.
В периода 01.10.2019 - 18.10.2019 предлагаме на всички заинтересовани фирми безплатна демонстрация на методи и инструменти за монтаж, демонтаж и диагностика на търкалящи лагери.

повече»
SKF Обучение в град Пловдив
19.10.2016 г.
На 18.10.2016 в град Пловдив се проведе обучение на SKF на тема
"Лагерни възли с търкалящи лагери - избор, изчисляване, експлоатация и методи за поддръжка "

повече»
ПОКАНА
12.09.2016 г.
Уважаеми колеги и партньори,
имаме удоволствието да Ви поканим на дни на отворените врати в офиса ни в Пловдив на 27.09 и 28.09 от 10.00 до 17.00 часа.

повече»
Да увеличим възвръщаемостта на инвестициите си за поддръжка с помощта на SKF Енергиийно ефективните лагери!
11.11.2014 г.
Цялата идея, стояща зад SKF 360 ° решения е да се помогне на крайните потребители да получат повече от своята инсталирана техника и инвестиции за оборудване.
Типичен пример за такова решение са SKF Енергиийно ефективните сачмени лагери. Чрез тях могат да се намалят разходите за поддръжка, да се повиши производителността, или и двете!

повече»
SKF Уреди за проверка и центроване на ремъчни шайби
07.11.2014 г.
SKF предлага три различни типа уреди за проверка на ремъчните шайби, осигуряващи точна проверка за несъосност практически във всички области на приложение. Уредите са изключително удобни и лесни за ползване. Работата с тях не изисква някаква специална подготовка. Положението на лазерния лъч дава представа за типа на несъосност, позволявайки лесно и точно центроване.

повече»
SKF автоматична система за смазване - TLMR серия
18.02.2014 г.
SKF TLMR - едноточкова автоматична мазилна система. С относително високо налягане от 30 бара тази система може да работи на дълги разстояния и осигурява оптимални резултати при труднодостъпни и необезопасени места. Със своя здрав дизайн , TLMR лубрикатора е подходящ за условия на работа с широк температурен диапазон и вибрации.

повече»
Производителите на вафли спестяват повече от €80 000 годишно от производствените линии
26.06.2013 г.

Подобрения в машините на голям производител на вафли му спести повече от €80 000 за година чрез намаляване на разходите за поддръжка и увеличаване на производителността на конвейрните пещи.


повече»