Уплътнения

SKF предлага иновативни решения в еластомерите и термопластите, за да посрещне потребностите на различните индустрии за уплътнения - статични, ротационни, възвратно-постъпателни и лагерни уплътнения. 

Концернът SKF демонстрира уникалната си компетентност по отношение на индустриалните уплътнителни системи като избира и разработва материали за производство на уплътнения, които да издържат дори на екстремни условия на експлоатация. 

Уплътненията и технологията за тях са ключова част от възможностите на SKF. Клиентите са облагодетелствани от сътрудничеството на едни от световно най-изпитаните експерти в областта на лагерите и уплътненията, работещи заедно, споделящи повече от един век опит в предлагането на интегрирани решения за най-критичните предизвикателства в индустрията.

За повече информация, моля посетете www.skf.com/seals 

Радиални уплътнения за валове

Радиални уплътнения за валове

HMS5 и HMSA10 
Тази линия метрични радиални гумени уплътнения с външен диаметър за валове са конструирани за употреба в широка гама приложения. 
WAVE® уплътнения
WAVE уплътненията с понижено триене и патентована конструкция на уплътняващия ръб се използват в широка гама приложения.

повече»
Уплътнения с метален корпус с големи диаметри

Уплътнения с метален корпус с големи диаметри

HDS7
Уплътнения тип HDS7 с отлични експлоатационни качества за тежки натоварвания
HDS1, 2 и 3
Уплътненията за тежки натоварвания тип HDS1, HDS2 и HDS3 са най-масово използваните уплътнения с метален корпус за големи диаметри
HDSA-E
Уплътненията за тежки натоварвания тип HDSA, HDSB и HDSC имат здрав метален корпус и спомагателен клиновиден уплътняващ

повече»