Технотрейд - SKF Дистрибутор
default

Главинни лагери и комплекти

Всички необходими части за 96% от всички леки и лекотоварни автомобили
Когато избирате лагерните комплекти на SKF за автомобилни главини, Вие можете да бъдете сигурен, че точно това са необходимите Ви части, произведени от най-голямата компания за лагери в света.

Качество на комплектоващите елементи

Като водещ доставчик на лагери за автомобилни главини за световната автомобилна индустрия, Ви гарантираме, че всички компоненти в нашите комплекти отговарят на същите високи стандарти за качество. Нискокачествените гайки за главини могат да причинят изпадане на колелото по време на движение. Некачествените уплътнения могат чувствително да съкратят дълготрайността на лагерите за главини. SKF никога не прави компромис с качеството на компонентите.

Най-богатият асортимент

Вече за 96 % от всички леки и лекотоварнин автомобили съществуват лагерни комплекти за главини. Нашата политика на непрекъснато подобряване на качеството и разширяване на асортимента гарантира, че Технотрейд има точно необходимия Ви комплект.

Цялостно разрешение

Когато избирате лагерния комплект на SKF за автомобилни главини Вие улеснявате Вас самия. Вие получавате всичко, от което се нуждаете за извършване на подмяната на лагера, опаковано в кутия, лесно различаваща се по цветовете на SKF. Вие също така добивате чувство за сигурност, че сте закупили един напълно съвместим с Вашия автомобил лагерен комплект. И тъй като лагерите за автомобилни главини са от огромно значение за сигурното движение на транспортните средства, не Ви се налага никога повече да рискувате – настоявайте за SKF.

Качество без конкуренция

Кутията на SKF е Вашата гаранция, че разполагате с компоненти от най-високо качество – включително уплътненията, гайките, пръстените и шплентовете. Те всички отговарят на строгите стандарти за качество на комплектовките, наложени от водещите производители на транспортни средства по целия свят.