Технотрейд - SKF Дистрибутор
default

КАМПАНИЯ НА SKF "ЗАЩИТЕТЕ БИЗНЕСА СИ"

03 Юли 2017
ПРЕДПАЗЕТЕ СЕ ОТ ФАЛШИВИ SKF ПРОДУКТИ!

Продуктите на SKF се използват заради тяхното качество и експлоатационни предим-ства. Ползите от продуктите с марка SKF обаче могат да бъдат постигнати само при употреба на оригинални продукти.
Продукти и опаковки от всякакъв вид и размер, които са обозначени със  запазените търговски марки на SKF,  но не  са произведени  от   или  със съгласието на SKF,   са   фалшиви.   Kачеството и характеристиките на фалшивите SKF продукти са неизвестни и непредвидими.  Само експерти от SKF  могат  да  удостоверят автентичността  на даден продукт или опаковка,  носещи търговските марки на SKF. 

ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПРОВЕРИТЕ САМИ ДАЛИ ВАШИТЕ ЛАГЕРИ СА АВТЕНТИЧНИ :
Приложението за смартфони SKF Authenticate позволява на потребителите да заснемат и изпращат за проверка директно към SKF снимки на съмнителни продукти и документи за покупка. Приложението може да бъде изтеглено безплатно от App Store или от Google play.  Моля, кликнете на съответните икони отдолу.
 
Внимавайте при избора на доставчик на SKF продукти
Компромисът с коректността на доставчика може силно да навреди на Вашия бизнес. Най-добрата гаранция  за автентичността на SKF продуктите е да ги купувате от Оторизиран Дистрибутор на SKF.