Технотрейд - SKF Дистрибутор
default
  Преносимият индукционен нагревател SKF TWIM 15 е проектиран за загряване на търкалящи  лагери, които са монтират със стегнатост на вала. Загряването на лагера води до разширяване, което елиминира необходимостта от използване на сила по време на монтажа.

Нов индукционен нагревател от SKF

23 Яну. 2020
Преносимият индукционен нагревател SKF TWIM 15 е проектиран за загряване на търкалящи  лагери, които са монтират със стегнатост на вала. Загряването на лагера води до разширяване, което елиминира необходимостта от използване на сила по време на монтажа. Като цяло, използването на TWIM 15 за генериране на 90 ° C (162 ° F) разлика в температурата между лагера и вала е достатъчно, за да се даде възможност за инсталиране.
В допълнение, TWIM 15 може да се използва за  загряване на други метални компоненти във формата на пръстен, осигурявайки гъвкавост на използване.
          
Доказано е, че 16% от преждевременните повреди в лагерите се дължат на неправилен монтаж. Тези повреди увеличават непланираните престои и водят до по-високи разходи за поддръжка – загуби от спиране на производството, повишена консумация на резервни части и т.н.

Използва електрическа енергия. TWIM 15 се отличава със стъклени влакна, устойчива на висока температура пластмасова конструкция, която позволява ниска температурна разлика между вътрешния и външния пръстен на лагера. Това помага за намаляване на вътрешното напрежение, което се генерира поради прекомерно термично разширение на вътрешния пръстен в сравнение с външния пръстен.
Устройството има удобен за потребителя LED контролен панел, който не изисква специално обучение и е лесен за разбиране.

TWIM 15 предимства:

• Иновативно загряване на лагерите
• Преносим, компактен и лек
• Автоматичен мониторинг на температурата
• Открива размера на лагера и го загрява подходящо
• Две нива на мощност и три конфигурации на мощността
• Лесен за използване LED панел за управление

Пакетът на портативния индукционен нагревател TWIM 15 включва:

 - Преносим индукционен нагревател TWIM 15
 - Магнитна K-тип 400 mm температурна сонда TWIM 15-3
 - Термоустойчиви ръкавици TMBA G11
 - Инструкция за употреба

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ЗАКУПИТЕ ТОЗИ ИНОВАТИВЕН УРЕД С 10% ОТСТЪПКА ПРИ ПОРЪЧКА ДО КРАЯ НА М. МАРТ 2020Г.!!!

 
Техническите параметри на SKF индукционните нагреватели можете да видите в приложените брошури.
 
Очакваме Вашите запитвания и поръчки.