Технотрейд - SKF Дистрибутор
default

Уплътнения

SKF предлага иновативни решения в еластомерите и термопластите, за да посрещне потребностите на различните индустрии за уплътнения - статични, ротационни, възвратно-постъпателни и лагерни уплътнения. 
Концернът SKF демонстрира уникалната си компетентност по отношение на индустриалните уплътнителни системи като избира и разработва материали за производство на уплътнения, които да издържат дори на екстремни условия на експлоатация. 
Уплътненията и технологията за тях са ключова част от възможностите на SKF. Клиентите са облагодетелствани от сътрудничеството на едни от световно най-изпитаните експерти в областта на лагерите и уплътненията, работещи заедно, споделящи повече от един век опит в предлагането на интегрирани решения за най-критичните предизвикателства в индустрията.
За повече информация, моля посетете www.skf.com/seals 


Радиални уплътнения за валове
Радиални уплътнения за валове
HMS5 и HMSA10 
Тази линия метрични радиални гумени уплътнения с външен диаметър за валове са конструирани за употреба в широка гама приложения. 
WAVE® уплътнения
WAVE уплътненията с понижено триене и патентована конструкция на уплътняващия ръб се използват в широка гама приложения.
Повече
Уплътнения с метален корпус с големи диаметри
Уплътнения с метален корпус с големи диаметри
HDS7
Уплътнения тип HDS7 с отлични експлоатационни качества за тежки натоварвания
HDS1, 2 и 3
Уплътненията за тежки натоварвания тип HDS1, HDS2 и HDS3 са най-масово използваните уплътнения с метален корпус за големи диаметри
HDSA-E
Уплътненията за тежки натоварвания тип HDSA, HDSB и HDSC имат здрав метален корпус и спомагателен клиновиден уплътняващ
Повече