Технотрейд - SKF Дистрибутор
default

Продукти за линейно задвижване

Мехатроника
SKF Мехатрониката е наука за комбиниране на механика, електроника и контрол във вълнуващи нови решения. SKF Мехатрониката обхваща системи за прецизно многоосово позициониране, интелигентен мониторинг и електрическо задвижване, както и компоненти като сачмени и ролкови винтове, актуатори, релсови направляващи и сензорни модули. Редица механични и електронни продукти са комбинирани в модули и подсистеми, предназначени за уникални приложения, където SKF притежава експертен опит за конкретната индустрия. 

Задвижване 
Богатият опит и познания на SKF по отношение на системите за задвижване могат да помогнат за задоволяването на най-взискателните нужди с помощта на линейни актуатори, телескопични колони, ротационни актуатори и контролери.


Линейни направляващи
Линейни направляващи
За да Ви предложим най-добрата производителност за всички Ваши нужди по отношение на направляващите, асортиментът от линейни направляващи се състои от следните основни продукти: направляващи пръти, профилни релсови направляващи, прецизни релсови направляващи, направляващи с ексцентрични ролки, миниатюрни каретки, стандартни каретки, прецизни каретки и цялостни системи.
Повече
Системи за позициониране
Системи за позициониране
Обединявайки технологични познания за различни видове линейни движения, SKF може да предостави комплексни и цялостни решения за позициониране чрез: миниатюрни каретки, стандартни каретки, прецизни каретки, цялостни системи.
Повече
Сачмени и ролкови винтове
Сачмени и ролкови винтове
SKF предлага решения за задвижващи приложения, които изискват трансформация на ротационно в линейно движение. Цялостният асортимент продукти за задвижване включва: ролковани сачмено-винтови двойки, ролкови винтове и шлифовани сачмено-винтови двойки.
Повече