Технотрейд - SKF Дистрибутор
default
SKF Съединители

SKF Съединители

18 Окт. 2018
Представяме на Вашето внимание едно от решенията на SKF за безпроблемна експлоатация на оборудването - висококачествените съединители, като част от серията „SKF - Продукти за предаване на движението“. 
SKF предлага богат асортимент от различни видове системи за съединяване на валове, които отговарят на специфичните изисквания на всеки клиент – от стандартните продукти до тясно специализираните поръчкови решения. Съединителите SKF се предлагат в широк диапазон на типове, размери и работни характеристики, подходящи за различни оборудвания и условия на експлоатация.
Предимства на SKF съединителите:
  • лесен монтаж,
  • дълъг експлоатационен живот,
  • високо качество на изработка, 
  • конкурентна цена,
  • нисък разход при подмяна на износващите се елементи.
     
Предлагат се в два варианта – с пилотен отвор за разпробиване на главините или с конусна втулка за лесен монтаж и демонтаж. Те са фабрично балансирани и разработени така, че да понижат нивото на вибрации в машината по време на работа, а това води до повишаване на дълговечността и съществено намаляване на престоите.
Съединителите с марка SKF водят до значително намаляване на разходите за ремонт и поддръжка на Вашето оборудване.
Съединителите с метален пружинен елемент са изключително подходящи за предаване на голяма изходяща мощност и висок въртящ момент, а така също са устойчиви на вибрации (гасят до 30% вибрациите), ударни натоварвания (при чести старт-стоп операции) и поемат до голямa степен несъосие на валовете.     
                     
Зъбните съединители на SKF са проектирани за тежки условия на експлоатация и притежават висока конструктивна гъвкавост. 
                                

  Верижните съединители са идеални за приложения, където се предава висок въртящ момент.

Съединителите с гумен елемент са икономично решение, подходящо за широк спектър на индустриалното оборудване. Благодарение на високия номинален въртящ момент и широкия диапазон на предлагани размери на отвора, тези съединители притежават ред предимства спрямо другите видове решения за съединяване на валове.

Всички съединители на SKF ще се предлагат от Технотрейд на специална цена до края на 2018г.!
Попитайте за вашия съединител още днес!
При всяка поръчка до края на 2018 година получавате и подарък - флакон за такаламит - 400 мл. с най-новата грес на SKF (LMCG 1), специално разработена за смазване на зъбни и пружинни съединители.
 
Очакваме Вашите запитвания и поръчки.