Технотрейд - SKF Дистрибутор
default
SKF Съединители

SKF Съединители

13 Окт. 2014
Уважаеми клиенти, представяме на Вашето внимание едно от решенията на SKF за безпроблемна експлоатация на оборудването - висококачествените съединители, като част от серията „SKF - Продукти за предаване на движението“. 

         

SKF предлага богат асортимент от различни видове системи за съединяване на валове, които отговарят на специфичните изисквания на всеки клиент – от стандартните продукти до тясно специализираните поръчкови решения. Съединителите SKF се предлагат в широк диапазон на типове, размери и работни характеристики, подходящи за различни оборудвания и условия на експлоатация.
 

Предимства на SKF съединителите:
• лесен монтаж,
• високо качество на изработка,
• конкурентна цена,
• нисък разход при подмяна на износващите се елементи.
Предлагат се в два варианта – с пилотен отвор за разпробиване на главините или с конусна втулка за лесен монтаж и демонтаж. Те са фабрично балансирани и разработени така, че да понижат нивото на вибрации в машината по време на работа, а това води до повишаване на дълговечността и съществено намаляване на престоите.
Съединителите с марка SKF водят до значително намаляване на разходите за ремонт и поддръжка на Вашето оборудване.
Съединителите с метален пружинен елемент са изключително подходящи за предаване на голяма изходяща мощност и висок въртящ момент, а така също са устойчиви на вибрации (гасят до 30% вибрациите), ударни натоварвания (при чести старт-стоп операции) и поемат до голямa степен несъосие на валовете.
               
Зъбните съединители на SKF са проектирани за тежки условия на експлоатация и притежават висока конструктивна гъвкавост.
                 
Верижните съединители са в състояние да предадат по-висок въртящ момент отколкото техните валове, което ги прави идеални за приложения, където се предава висок въртящ момент.
 


 

Съединителите с гумен елемент са икономично решение, подходящо за широк спектър на индустриалното оборудване. Благодарение на високия номинален въртящ момент и широкия диапазон на предлагани размери на отвора, тези съединители притежават ред предимства спрямо другите видове решения за съединяване на валове.


 

Шведския концерн SKF предлага едрогабаритни съединители за оборудвания, работещи при тежки натоварвания. Те са изчислени на високи стойности на въртящ момент, намаляват загубите на мощност и позволяват компенсиране на несъосието на валовете.
Във връзка с настоящата кампания за популизиране на изключително конкурентните в техническо и икономическо отношение съединители с марка SKF, при всяка поръчка до края на 2014 година получавате подарък - флакон за такаламит - 400 мл. от най-новата грес на SKF (LMCG 1), специално разработена за смазване на зъбни и пружинни съединители.
Очакваме Вашите запитвания и поръчки.