Технотрейд - SKF Дистрибутор
default
Уплътнения с метален корпус с големи диаметри

Уплътнения с метален корпус с големи диаметри

HDS7
Уплътнения тип HDS7 с отлични експлоатационни качества за тежки натоварвания са изработени от здрав метален корпус, еластомерна конструкция и уплътняващ ръб без пружина. Те са конструирани така, че да подобрят задържането на грес и да отстраняват замърсителите. Уплътненията тип HDS7 се предлагат от 3 различни еластомерни материала: NBR, HNBR или XNBR.

HDS1, 2 и 3
Уплътненията за тежки натоварвания тип HDS1, HDS2 и HDS3 са най-масово използваните уплътнения с метален корпус за големи диаметри при приложения с общ характер. За да отговорят на различните изисквания, еластомерната част може да бъде изработена от няколко различни материала: NBR, HNBR, XNBR или FKM.

HDSA-E
Уплътненията за тежки натоварвания тип HDSA, HDSB и HDSC имат здрав метален корпус и спомагателен клиновиден уплътняващ ръб за осигуряване на допълнителна защита срещу замърсяване. Уплътненията HDSD имат два уплътняващи ръба, разположени срещуположно, за разделяне на два флуида, а уплътненията HDSE имат два уплътняващи ръба, разположени еднопосочно, за гарантиране на допълнителна възможност за отстраняване на замърсявания.

За повече информация се свържете с нас или вижте тук